Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2018

Iktedik woog op het moment van schrijven 104.90 kg (bmi: 37.17).

Na 5 dagen is er een kilo af. Ik ben er blij mee, zeker omdat het goed vol te houden is. Ik was van.plan om me streng aan dr. Frank te houden, maar kwam er al snel achter dat dat met het avondeten niet makkelijk was, met een gezin. Ik heb van de 5 dagen dan ook 3 dagen een koolhydraatmaaltijd gegeten, een keer een paar frietjes, handjevol, een mexicaanse maaltijd met taco en quesadilla's en gister boerenkoolstamppot. Heerlijk! En elke avond neem ik wat lekkers, bij de thee. Ik besef me heel goed waar het altijd fout ging. Ik begin heel streng, kilo's vliegen er af, maar dan houd ik het niet meer vol en haal ik het snoepen dubbel en dwars in. Maar als je 30 kilo er af wilt hebben ben je lang bezig.uit ervaring weet ik dat ik het dus anders moet doen.
Ik heb er nu een heel goed gevoel over en de wilskracht is er weer. Die was een jaar lang compleet verdwenen. Maar dit keer pak ik het goed aan en ga niet opgeven.
De kop is er af en ben benieuwd wat de weegschaal woensdag, na een week lijnen gaat zeggen.

Succes iedereen!

February 12, 2018, gewijzigd door Kwartjes op February 12, 2018 om 06:34
Goed gedaan in 5 dagen -1 kg. Al dat lekkers, waarin vaak veel geraffineerde suikers zitten, moet je proberen te laten staan.

Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
February 12, 2018, gewijzigd door Stardancer op February 12, 2018 om 07:43
Dat is heel mooi. Veel mensen zijn te streng voor zichzelf en ontzeggen zich alles. Ikzelf eet liever gezonder en probeer meer te bewegen al gaat dat nu niet goed vanwege mijn gezondheid. Ik ben ook een tijd bij een diëtiste geweest en die zei ook dat je gewoon af en toe móet zondigen om het vol te houden. Ze zei ook dat je er dan ook wel van moet genieten dus niet schuldig voelen. De kunst is om het daarna weer op te pakken en dat kost veel mensen ( ook ik) moeite. Geniet van je zondig momentjes en ga er daarna weer tegenaan maar wees niet te streng voor jezelf.
Ik ken dat Dr. Frank niet echt maar ik begreep dat je veel vet mag eten. Ik neem aan dat dat niet allemaal verzadigd vet is.

Groetjes van Maria :crocussen:

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan